Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα της Δ.Π.Ε. Πιερίας

Η ΔΙΠΕ Πιερίας, λαμβάνοντας υπόψιν την υποχρέωση για εξυπηρέτηση των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και την προτεραιότητα στην απρόσκοπτη ενημέρωση και εξυπηρέτηση, βάσει του αξιακού κώδικα που την διέπει, καθιστά σαφές και κατανοητό ότι, λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών και της κρισιμότητας της κατάστασης, έχει προβλεφθεί ότι το κοινό εξυπηρετείται μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας. 

Ενημερώνουμε τους πολίτες (γονείς, φορείς…) για τη δυνατότητά τους να επικοινωνούν με τη ΔΙΠΕ Πιερίας για όποιο θέμα θεωρούν ότι πρέπει να λάβουμε γνώση, στα παρακάτω τηλέφωνα και στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Από Δευτέρα 16/11/2020 

     κ. Αικατερίνη Κατεργάρη   τηλ. 2351351218      email: perival@dipe.pie.sch.gr 

      Τηλεφωνικός κατάλογος ΔΙΠΕ Πιερίας 

 

28ης Οκτωβρίου 40, 60132 Κατερίνη, Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, 2ος όροφος

τηλ: 2351351-174, fax: 2351351-175     email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

                                                                                        

                                                                          

 

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Αναγνωρίζοντας ότι, πολλές σχολικές μονάδες Νηπιαγωγείων, αλλά και Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων, δεν διαθέτουν ομάδα υποστήριξης για την τηλεκπαίδευση μέσω του λογισμικού webex meetings και των εκπ/κών πλατφορμών e-class και e-me, αλλά και για την περαιτέρω στήριξη των ομάδων υποστήριξης όλων των σχολικών μονάδων, από τη Δευτέρα 23/11/2020, έχουν αναρτηθεί σύνδεσμοι με λεπτομερείς και απλές οδηγίες για την webex και τις e-classe-me.

Επίσης, μέσω του e-mail, survey@dipe.pie.sch.gr θα μπορείτε αφενός να καταγράφετε και να αποστέλλετε τα ερωτήματα, τις απορίες και τις δυσκολίες σας και αφετέρου να καταθέτετε δικές σας διαπιστώσεις, λύσεις σε προβλήματα, οι οποίες θα διαχυθούν και στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα.

Με την επικοινωνία αυτή, στοχεύουμε να υπάρχει ένα «αποθετήριο» απαντήσεων για ερωτήματα που αφορούν τις webex, e-class, e-me, όπου θα βρίσκουμε ενδεχομένως λύσεις σε θέματα επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης. Την ευθύνη έχει το Τμήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΙΠΕ Πιερίας και υποστηρίζεται από την Προϊσταμένη του Τμήματος κ. Ιωακειμίδου Αναστασία και από τον εκπαιδευτικό ΠΕ70 κ. Ευαγγελόπουλο Ναούμ (αποσπασμένος στη ΔΙΠΕ Πιερίας).

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι/ισσες, καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών των σχολικών μονάδων, μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με την προϋπόθεση, τα ερωτήματα τους, να απευθύνονται στους Δ/ντές/ντριες Προϊσταμένους/ες, ΜΟΝΟ μέσω των οποίων, θα αποστέλλονται στο mail survey@dipe.pie.sch.gr

 
Σύνδεσμοι

Αποθετήριο ΔΙΠΕ Πιερίας

Συχνές Ερωτήσεις

Μαθαίνουμε στο σπίτι (ΕΡΤ)

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στο κεντρικό μενού/οδηγίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης της ιστοσελίδας ΔΙΠΕ Πιερίας.

Από τη ΔΙΠΕ Πιερίας