Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα της Δ.Π.Ε. Πιερίας

Η ΔΙΠΕ Πιερίας, λαμβάνοντας υπόψιν την υποχρέωση για εξυπηρέτηση των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και την προτεραιότητα στην απρόσκοπτη ενημέρωση και εξυπηρέτηση, βάσει του αξιακού κώδικα που την διέπει, καθιστά σαφές και κατανοητό ότι, λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών και της κρισιμότητας της κατάστασης, έχει προβλεφθεί ότι το κοινό εξυπηρετείται μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας. 

Ενημερώνουμε τους πολίτες (γονείς, φορείς…) για τη δυνατότητά τους να επικοινωνούν με τη ΔΙΠΕ Πιερίας για όποιο θέμα θεωρούν ότι πρέπει να λάβουμε γνώση, στα παρακάτω τηλέφωνα και στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Από Δευτέρα 16/11/2020 

     κ. Αικατερίνη Κατεργάρη   τηλ. 2351351218      email: perival@dipe.pie.sch.gr 

      Τηλεφωνικός κατάλογος ΔΙΠΕ Πιερίας 

 

28ης Οκτωβρίου 40, 60132 Κατερίνη, Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, 2ος όροφος

τηλ: 2351351-174, fax: 2351351-175     email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

                                                                                        

                                                                          

 

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Προβλήματα κάμερας ή ήχου στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην πλατφόρμα WebEx - Τμήμα Δ΄ Πληρ/κης & Ν. Τεχν/ων ΔΙΠΕ Πιερίας.

Σε ερωτήματα που τέθηκαν στη ΔΙΠΕ Πιερίας σχετικά με την ξαφνική μη λειτουργία κάμερας ή μικροφώνου στις τηλεδιασκέψεις μέσω WebEx και ανεπιτυχούς λειτουργίας τους με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, προτείνεται η παρακάτω λύση:

Βήμα 1

Απεγκατάσταση της εφαρμογής WebEx. 

Βήμα 2

Επανεγκατάσταση της εφαρμογής WebEx.

Την εφαρμογή WebEx μπορείτε να την βρείτε εδώ.

WEBEX: Tips για πιο αποτελεσματική λειτουργία - 9o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

- Αποκλεισμός μηνυμάτων και προβολής λίστας μαθητών

- Αλλαγή ρόλου παρουσιαστή

- Σηκώνω κατεβάζω χέρι

- Xειρισμός μικροφώνων μαθητών μόνο από τον εκπαιδευτικό

Προβλήματα ήχου στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην πλατφόρμα WebEx - Τμήμα Δ΄ Πληρ/κης & Ν.Τεχν/ων ΔΙΠΕ Πιερίας

Πατήστε εδώ