Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα της Δ.Π.Ε. Πιερίας

 

Η ΔΙΠΕ Πιερίας, λαμβάνοντας υπόψιν την υποχρέωση για εξυπηρέτηση των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και την προτεραιότητα στην απρόσκοπτη ενημέρωση και εξυπηρέτηση, βάσει του αξιακού κώδικα που την διέπει, καθιστά σαφές και κατανοητό ότι, λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών και της κρισιμότητας της κατάστασης, έχει προβλεφθεί ότι το κοινό εξυπηρετείται μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας. 

Ενημερώνουμε τους πολίτες (γονείς, φορείς…) για τη δυνατότητά τους να επικοινωνούν με τη ΔΙΠΕ Πιερίας για όποιο θέμα θεωρούν ότι πρέπει να λάβουμε γνώση, στα παρακάτω τηλέφωνα και στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Από Δευτέρα 16/11/2020 

κ. Κατεργάρη Αικατερίνη     τηλ. 2351351218         emailperival@dipe.pie.sch.gr

     κ. Νάκα Χρυσούλα              τηλ. 2351351163      emailgranaporo@dipe.pie.sch.gr

Ευχετήριο μήνυμα Διευθύντριας ΠΕ Πιερίας                                 


                                                

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Μήνυμα

 

 

Η Διευθύντρια και το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας,

εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο της εκλεκτής συναδέλφου εκπαιδευτικού,

Παντελίδου Χαρίκλειας.

Ευχόμαστε στους οικείους της εκλιπούσης κουράγιο και ο Θεός να τους χαρίζει την εξ ύψους παρηγορία.

 

 

Η Διευθύντρια Π.Ε. Πιερίας

 

                                                    Σορώτου Φλώρα

Οκτώβριος 2020

 

Eνστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ/ΑΠΥΣΠΕ ενώπιον του  Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ ενώπιον του  ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ έως και την Πέμπτη 12/11/20.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΥΣΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΥΣΠΕ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΣΠΕ

Σας γνωρίζουμε ότι για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2020 ανάδειξης εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια, τα ηλεκτρονικά ψηφοδέλτια έχουν καταρτιστεί με βάση τις πράξεις ανακήρυξης των υποψηφίων, ενώ, μετά την έκδοση των πράξεων αυτών, εστάλησαν δηλώσεις από κάποιους υποψηφίους στην υπηρεσία περί της μη συμμετοχής τους ως υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παρακάτω. Mε βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, οι πράξεις ανακήρυξης δεν δύναται να τροποποιούνται. Για λόγους ενημέρωσης των εκλογέων παρατίθεται η παρούσα πληροφόρηση.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Επιστολή

Εγκύκλιος μεταθέσεων

Μήνυμα Κεραμέως