Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την  τελετή της υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Κεντρικής  Μακεδονίας και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Πιερίας. Η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 13:00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ (Κανελλοπούλου 2, Κατερίνη).

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2018, όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του Δήμου Πυδνας Κολινδρου του νόμου μας. Επίσης ως τις 10.00 δεν θα ανοίξουν τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του Λιτοχώρου και του Νέου Παντελεήμονα του Δήμου Διου Ολύμπου. Στο Δήμο Κατερινης δεν θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Αγίου Δημητρίου, Ελατοχωρίου, Ρητινης και Βριας.

Προς κ. Δ/ντες-Δ/ντριες και Προϊσταμένους/ες Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Πιερίας

Παρακαλούνται οι Δ/ντες-Δ/ντριες και Προϊστάμενοι-ες Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Πιερίας να προσαρμόσουν τη λειτουργία του καυστήρα, ούτως ώστε να μην υπάρχει περιττή κατανάλωση πετρελαίου και παράλληλα, να είναι ανοιχτό το σύστημα σε χαμηλή θερμοκρασία, για αποφυγή βλαβών (πάγωμα σωληνώσεων, πετρελαίου).


Ο Διευθυντής Π.Ε. Πιερίας

Συριανίδης Δημήτριος

Σας ενημερώνουμε ότι:

  • Eάν σε κάποια Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κατερίνης τα οποία δε συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» υπάρχουν γονείς οι οποίοι αιτούνται  εκ των υστέρων τη συμμετοχή τους στη σίτιση των παιδιών, να μας σταλεί ενδεικτικός αριθμός προκειμένου να ενεργήσουμε για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα σίτισης. 

Διευκρίνηση: Η παραπάνω ενημέρωση αφορά μόνο τις σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Πέμπτη 16-11-2017, όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Δίου - Ολύμπου, θα παραμείνουν κλειστές με απόφαση του Δήμου Δίου - Ολύμπου, λόγω των έντονων δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία των κοινοτήτων: Αγίου Δημητρίου, Φωτεινών, Ράχης, Λόφου, Μοσχοχωρίου, Κάτω Μηλιάς, Μεσαίας Μηλιάς, Βρίας, Ρητίνης και Ελατοχωρίου, θα παραμείνουν για σήμερα κλειστά.

 

Ο Διευθυντής     

 

Δημήτριος Συριανίδης