Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα της Δ.Π.Ε. Πιερίας

 

Η ΔΙΠΕ Πιερίας, λαμβάνοντας υπόψιν την υποχρέωση για εξυπηρέτηση των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και την προτεραιότητα στην απρόσκοπτη ενημέρωση και εξυπηρέτηση, βάσει του αξιακού κώδικα που την διέπει, καθιστά σαφές και κατανοητό ότι, λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών και της κρισιμότητας της κατάστασης, έχει προβλεφθεί ότι το κοινό εξυπηρετείται μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας. 

Ενημερώνουμε τους πολίτες (γονείς, φορείς…) για τη δυνατότητά τους να επικοινωνούν με τη ΔΙΠΕ Πιερίας για όποιο θέμα θεωρούν ότι πρέπει να λάβουμε γνώση, στα παρακάτω τηλέφωνα και στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Από Δευτέρα 16/11/2020 

κ. Κατεργάρη Αικατερίνη     τηλ. 2351351218         emailperival@dipe.pie.sch.gr

     κ. Νάκα Χρυσούλα              τηλ. 2351351163      emailgranaporo@dipe.pie.sch.gr

Ευχετήριο μήνυμα Διευθύντριας ΠΕ Πιερίας                                 


                                                

Παρακαλούμε να υποβάλλετε δήλωση τοποθέτησης στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι αύριο  Πέμπτη  8-10-2020 στις 10:00 το πρωί.

 

Δήλωση τοποθέτησης

ΕΕΠ Ειδικής Αγωγής

ΕΕΠ Τομεακό

Ειδικής Αγωγής Παράλληλης στήριξης

Ειδικής Αγωγής 

ΕΒΠ Ειδικής Αγωγής

ΕΒΠ Τομεακό

ΠΕ06 Αγγλικής 

ΠΕ86 Πληροφορικής