Αγαπητοί/ές συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Αναγνωρίζοντας ότι, πολλές σχολικές μονάδες Νηπιαγωγείων, αλλά και Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων, δεν διαθέτουν ομάδα υποστήριξης για την τηλεκπαίδευση μέσω του λογισμικού webex meetings και των εκπ/κών πλατφορμών e-class και e-me, αλλά και για την περαιτέρω στήριξη των ομάδων υποστήριξης όλων των σχολικών μονάδων, από τη Δευτέρα 23/11/2020, έχουν αναρτηθεί σύνδεσμοι με λεπτομερείς και απλές οδηγίες για την webex και τις e-classe-me.

Επίσης, μέσω του e-mail, survey@dipe.pie.sch.gr θα μπορείτε αφενός να καταγράφετε και να αποστέλλετε τα ερωτήματα, τις απορίες και τις δυσκολίες σας και αφετέρου να καταθέτετε δικές σας διαπιστώσεις, λύσεις σε προβλήματα, οι οποίες θα διαχυθούν και στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα.

Με την επικοινωνία αυτή, στοχεύουμε να υπάρχει ένα «αποθετήριο» απαντήσεων για ερωτήματα που αφορούν τις webex, e-class, e-me, όπου θα βρίσκουμε ενδεχομένως λύσεις σε θέματα επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης. Την ευθύνη έχει το Τμήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΙΠΕ Πιερίας και υποστηρίζεται από την Προϊσταμένη του Τμήματος κ. Ιωακειμίδου Αναστασία και από τον εκπαιδευτικό ΠΕ70 κ. Ευαγγελόπουλο Ναούμ (αποσπασμένος στη ΔΙΠΕ Πιερίας).

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι/ισσες, καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών των σχολικών μονάδων, μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με την προϋπόθεση, τα ερωτήματα τους, να απευθύνονται στους Δ/ντές/ντριες Προϊσταμένους/ες, ΜΟΝΟ μέσω των οποίων, θα αποστέλλονται στο mail survey@dipe.pie.sch.gr

 
Σύνδεσμοι

Αποθετήριο ΔΙΠΕ Πιερίας

Συχνές Ερωτήσεις

Μαθαίνουμε στο σπίτι (ΕΡΤ)

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στο κεντρικό μενού/οδηγίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης της ιστοσελίδας ΔΙΠΕ Πιερίας.

Από τη ΔΙΠΕ Πιερίας